Nagtegaal Functie Advies
Dorpsstraat 11
9441 PD Orvelte
T: 0593-370231
M: 06 51748632
E: info@functie-advies.nl

Peter Nagtegaal

Als u kiest voor Nagtegaal Functie-advies kiest u voor een persoonlijke benadering. Peter Nagtegaal (Leiden,1950) volgde de HBO opleiding Arbeidsmarktpolitiek en Personeelsbeleid bij SOSA (1986). Vervolgstudie richt(te) zich o.a. op organsatiekunde, groepsdynamica, functiewaardering/beloningsmanagement en mediation.Vanwege de ruime kennis en ervaring op de gebieden organisatiekunde, HRM en beloningsmanagement kunnen opdrachten integraal worden uitgevoerd. De functie staat daarbij centraal als schakel tussen mens en werk.

Peter Nagtegaal is naast adviseur tevens conflictbemiddelaar op het gebied van mens en werk.

Advies met gevoel voor maat en timing.

Naast de werkzaamheden vanuit Nagtegaal Functie-advies, maakt muziek een belangrijk deel uit van de tijdsbesteding van Peter. Als trombonist maakt Peter deel uit van diverse orkesten, van jazz tot klassiek. Met gevoel voor advies en timing heeft jazz en improvisatie zijn voorkeur. In het advieswerk van Peter, zijn creativiteit en improvisatie dan ook niet vreemd.

Contact

Een eerste contact is snel gelegd via de gebruikelijke weg: telefoon, mobiel, e-mail. Een persoonlijk contact kan bij bijvoorbeeld plaatsvinden bij u op locatie of op onze werkplek, 't Leemhoes in Orvelte. 't Leemhoes beschikt over voldoende faciliteiten om in alle rust uw vraag/opdracht te bespreken. Ook gedurende het verloop van het adviestraject is 't Leemhoes een uitgelezen plek om tussenrapportages te bespreken.

Voor één op één gesprekken, coaching, conflictbemiddeling e.d. is 't Leemhoes in Orvelte uitermate geschikt vanwege de unieke omgeving.
Desgevraagd kan, zoals voor teamgesprekken, training, e.d. die de duur van een dagdeel overschrijden, een lunch worden verzorgd.

 

Fotografie

Peter heeft zijn fototoestel altijd bij de hand. De foto's op deze site wisselen met enige regelmaat.

Leemhoes Orvelte
Contact

Nagtegaal Functie Advies

Dorpsstraat 11
9441 PD Orvelte
T: 0593-370231
M: 06 51748632
E: info@functie-advies.nl

W: www.functie-advies.nlWebdesign:www.lankhorst-av.nl